Fondsmanagement

Wytze Riemersma - CIO - Frontier Markets Team

Wytze Riemersma - CIO - Frontier Markets Team

Met de TCM Investment Funds aandelenfondsen zijn we specialist in het toegankelijk maken van emerging en frontier markten. Het volgen van trends in deze nieuwe markten en het ontwikkelen van strategieën voor deze beleggingsfondsen vormt een groot deel van mijn werk. Het pionierswerk hierin bevalt me goed, zeker wanneer we nieuwe, waardevolle beleggingsmogelijkheden weten te ontdekken.

Klik hier voor meer informatie over Wytze Riemersma en de rest van het team.

LinkedIn

Marco Balk - Hoofd Beleggingsfondsen

Marco Balk - Hoofd Beleggingsfondsen

Mijn focus ligt op de ontwikkeling en uitvoering van het beleggingsbeleid. Voor de TCM aandelenfondsen die zich richten op frontier markets selecteren wij aandelen van bedrijven die een hoog dividend uitkeren en tegelijkertijd voldoen aan strenge criteria ten aanzien van winstgevendheid en financiële gezondheid. Het dividend beleggen is een beproefde manier voor het behalen van een bovengemiddeld rendement. Voor de Intereffekt hefboomfondsen is timing het meest belangrijk. Hiervoor hebben we een nieuw trendvolgend model ontwikkeld. Dit zorgt er voor dat emoties en de waan van de dag worden uitgesloten en de hefboom wordt ingezet in uptrends en wordt uitgezet in downtrends.

Gerald van der Boon - Manager Investor Relations

Gerald van der Boon - Manager Investor Relations

Ik ben verantwoordelijk voor de Investor Relations van de aandelenfondsen van TCM Investment Funds. Ik ben erg enthousiast over de potentie van de frontier markten. Deze markten hebben alles in zich om tot opkomende markten uit te groeien en zullen binnen enkele jaren standaard opgenomen worden in iedere aandelenportefeuille. Gebaande paden zijn hier niet. Dat maakt het werk des te boeiender.

LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang altijd het laatste nieuws over de fondsen